tisdag, oktober 25, 2005

Kikkoman, pressträff

Var på en pressträff som handlade om Kikkoman-soja. Kocken Robert Nilsson, dess ambassadör, föreläste. Han var trevlig att lyssna på men ännu trevligare att titta på. PRO var där och gjorde slut på gratismaten innan jag hann armbåga mig fram. Ska det va så här?



fredag, oktober 21, 2005

It´s so Milano

Numera kan en Strawberry Daiquiri på Pontus by the sea förtäras tillsammans med gratis tilltugg på fredagar kl 18-20. Charkuterier, grönsaker, nötter och ostar. It´s so Milano!

Mojito på Grill funkar också fortfarande bra. Den sköna miljön förnyas ständigt, i alla fall om man inte går dit alltför ofta. Nu tydligare avskiljda rum i rummen.



onsdag, oktober 12, 2005

Båstad

Bodde på hotell Skansen. Enligt mig finns det bara ett hotell som toppar det i Sverige - Mäster Johan i Malmö. Nedtonad elegans och kvalité rakt igenom på båda ställena.

Anledningen till besöket var en föreläsning om omvärldsbevakning för företagarkvinnor- Kunskapens trädgård - ett projekt inom Lunds Universitet.



fredag, oktober 07, 2005

Grandios skaldjursbuffé

En årlig tradition som delas med 25 mer eller mindre nära livsnjutarvänner. Skaldjuren kunde ha varit bättre, liksom servicen. Men sköna polare och mat är en nog så god kombination! Sammanlagt en grandios kväll.