onsdag, december 31, 2008

Ord på modet 2008

1. Fluff
2. Transparens
3. Leverera
-------------------

Gott Nytt År!



tisdag, december 23, 2008

Jul och snuva i vårt hus

Bloggtrenden här har varit ovanligt nedåtgående även fast jag gjort grymt mycket bloggbart senaste tiden. Så mycket att den lilla orken som behövs för att skriva något vettigt faktiskt inte har funnits. För tillfället har dessutom hela familjen influensa och hostar och stönar ikapp.

Träffade många fina människor förra veckan, flera som berörde mig bara genom att vara. Även flera intressanta politiker och några författare som jag diggar. Växlade bland annat några ord med Åsa som sa att jag har ett glatt leende.

En kväll arrangerade chefen en vinblindprovning för att vi på redaktionen ska lära oss känna igen olika druvor och kunna impa med detta om vi så vill. Jag är glad att jag plockade rieslingen eftersom jag brukar påstå att det är en favorit. Därefter fortsatte vi med bärs och fläsklägg på bästa Pelikan.


I helgen, innan jag dukade under, besökte jag först ett kalajs i julens tecken och därefter A (th)som bjöd på glögg med tillhörande gott och en hel del skumpa. En sjyst kompistradition.


Nästa år lovar jag att återinföra matnyttigare inlägg.



söndag, december 14, 2008

Intresseklubben kan anteckna

Hela kroppen motarbetar mig så förutom adventsfika hos svärmor har jag tagit det förbaskat lugnt i helgen. Hade tänkt tina lamminälvorna i frysen för att göra paté.

I veckan har jag, förutom jobbat, tillbringat en kväll på akuten eftersom sonen snubblade illa med en meter lång kanelstång rakt upp i halsen, haft ett styrelsemöte på Vetekatten och käkat julbord på Djurgårdsbrunn. Fredagen startade med ett luciatåg på redaktionen, kan skvallra att Frida är en hejare på att sjunga.



söndag, december 07, 2008

Kungsholmens familjesöndag, del 2

Firade nyligen Lille Ts ettårsdag tillsammans med hela släkten på restaurang Kungsholmen under en av deras familjesöndagar. Lika trevligt som första gången.


Ettåringen undersökte granen.




Och om någon undrar, nej, jag har inte gått under jorden, det är lite mycket bara. Har jobbat som redaktör sedan en tid tillbaka och samtidigt både varit föräldraledig och frilansat lite här och där, är dessutom ordförande för en förening. Men som alltid, jag kommer tillbaka.