lördag, september 12, 2009

Picklad dragon



Vi är en bea-familj, det vet ni. Minst en gång varannan vecka. Men vad gör vi när det inte är något drag i kruk-dragonen, vilket det sällan är? Den smaken är ju rätt viktig i en bea. Jo då tar vi till dragon inlagd i vinäger. Burken ovan är inhandlad på Daglivs vid Fridhemsplan.



7 Comments:

Blogger K said...

Det är en nödvändighet i kylen. Det kanske finns olika kvaliteter? Den jag har är lika god som färsk.

lördag, september 12, 2009 6:04:00 em  
Blogger Bendel said...

Antagligen finns det olika kvaliteter men jag har inte testat någon dålig. Den ovan har mer dragonsmak än färsk.

lördag, september 12, 2009 6:44:00 em  
Blogger Kinna Jonsson said...

Tack för roligt tips. Den burken hade jag inte upptäckt om du inte sagt det.

lördag, september 12, 2009 6:48:00 em  
Blogger Annika said...

Instämmer - tack för tipset!

söndag, september 13, 2009 10:09:00 em  
Anonymous Anna B said...

Spännande, ska kolla om vi kan ta in den i butiken, den färska dragonen kan verkligen vara ynklig i kruka!

måndag, september 14, 2009 12:43:00 em  
Blogger Anna-Eva said...

Och min fina dragon i kolonin som jag köpt som fransk visade sig vara rysk. Jag grävde upp den i vredesmod. Och nu har jag en liten burk inlagd i vinäger från butiken.Den räcker ju länge och jag fyller på med ny vinäger efterhand.

måndag, september 14, 2009 1:41:00 em  
Blogger Bendel said...

Hej alla, vad roligt med detta dragonintresse!

Anna - din butik skulle jag gärna besöka.

Anna-Eva - grr:)

tisdag, september 15, 2009 10:39:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home