
Fick världens gulligaste paket för ett par veckor sedan (köpt på
Sofies Butik i Helsingborg) med en burk choklad- och tomatmarmelad, flingsalt och crostini. Idag provsmakade jag. Tyvärr gillade jag det inte. Det var med all säkerhet välgjort eftersom det var tillverkat av
Jan Hedh och Maria Escalante - sveriges chokladkung och drottning. Jan känner de flesta till (någon gång ska jag berätta om den 5-rätters chokladmeny jag åt som han tillagade). Men kanske inte
Maria - en sydamerikansk kvinna som verkligen brinner för det hon gör. Men jag kommer nog nog aldrig gilla tomatmarmelad även om den fått smak av fin choklad. Tyvärr. För mig smakar det galla. Samma sak händer när jag äter
physalis. Choklad och flingsalt brukar jag dock gilla ihop. Åt senast härom dagen en tryffel med tequilasmak där flingsalt på toppen lyfte fram chokladsmaken på ett förträffligt sätt.
4 Comments:
Pfysavadå?
Du har säkert ätit dem, de orange små frukterna; http://www.livsmedelssverige.org/livsmedel/vegetabilier/frukt/frukt_physalis.htm
Jag tror jag är ensam om att inte gilla dem trots att jag försöker och försöker om och om igen att äta dem.
Ja dom ja, jag tror jag inte vet någon alls som faktiskt tycker om såna...
Inte? Fniss.
Skicka en kommentar
<< Home