Två böcker om att skriva och leva genom mat
Idag har jag köpt Middag med Mr Latte. En bok av och om en matskribent i New York. Hennes besök på finkrogar, turer till de bästa tapasbarerna i Barcelona och möte med med kärleken (som det ställs särskilda matkrav på). Imorgon ska jag äta middag med en redaktör (på Oaxen by the way) som nyligen läst en annan bok jag är intresserad av; Julie & Julia. Också av och om en matjournalist. Måste komma ihåg att fråga vad hon tyckte. Så här skriver Amazon.com:
Julie & Julia is the story of Julie Powell's attempt to revitalize her marriage, restore her ambition, and save her soul by cooking all 524 recipes in Julia Child's Mastering the Art of French Cooking, Volume I, in a period of 365 days.
Foto: Pia R B. Lunch på Asia de Cuba i NY.
Julie & Julia is the story of Julie Powell's attempt to revitalize her marriage, restore her ambition, and save her soul by cooking all 524 recipes in Julia Child's Mastering the Art of French Cooking, Volume I, in a period of 365 days.
Foto: Pia R B. Lunch på Asia de Cuba i NY.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home