tisdag, mars 06, 2007

Ost med mask

Skydd för ögonen rekommenderas den som äter denna dyra och olagliga delikatess från Sardinien. Så här beskriver Yaroslav Trofimov matupplevelsen 3/8 -00 i The Wall Street Journal: "a viscous, pungent goo that burns the tongue and can affect other parts of the body".

Maskarna kan överleva i magen.

Sugen på Casu marzu? Då har du det gemensamt med Anthony Bourdain.



2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Något föra matnördarna Lisa och Gitto att prova, och naturligtvis rapportera om?
Örjan

onsdag, mars 07, 2007 5:42:00 em  
Blogger Bendel said...

Jag skulle väldigt gärna läsa Lisas och Gittos rapporter! Utan bilder. Jag förstorade den på osten i länken och kan inte få maskarna att sluta kräla i mitt huvud.

onsdag, mars 07, 2007 6:02:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home