lördag, maj 16, 2009

Charcutier för en dag


En strålande försommardag som denna är som gjord för egen charkproduktion. Blir receptet på rillettes lyckat publiceras det här så småningom.



6 Comments:

Blogger Livet på den mörka sidan said...

Ja, ge mig receptet! Och söta Pia när ska vi kaffa?

lördag, maj 16, 2009 5:14:00 em  
Blogger Bendel said...

Så småningom, I promise T! Föreslå en mån eller tisdag framöver, någon gång mellan 9-14.

söndag, maj 17, 2009 8:31:00 em  
Blogger Kristina Eriksson said...

Å det var det jag åt Hos Pelle! Ja berätta gärna hur det blev!

söndag, maj 17, 2009 10:06:00 em  
Blogger Bendel said...

Visst är det gott Kristina! Jag kommer att tipsa om mer läsning mm om några veckor.

söndag, maj 17, 2009 10:34:00 em  
Blogger Kristina Eriksson said...

Ja det är jättegott och märkligt för det gick inte att bestämma vad de hade haft i!

tisdag, maj 19, 2009 10:27:00 fm  
Blogger Bendel said...

Brukar inte vara så mkt mer än gris eller anka, massor av grisens eller ankans fett, örtkryddor och lite salt och peppar. Kokas i många timmar i ugn eller på spis tills det faller sönder. Som sagt, mer info kommer.

tisdag, maj 19, 2009 12:19:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home