Brukar inte vara så mkt mer än gris eller anka, massor av grisens eller ankans fett, örtkryddor och lite salt och peppar. Kokas i många timmar i ugn eller på spis tills det faller sönder. Som sagt, mer info kommer.
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
6 Comments:
Ja, ge mig receptet! Och söta Pia när ska vi kaffa?
Så småningom, I promise T! Föreslå en mån eller tisdag framöver, någon gång mellan 9-14.
Å det var det jag åt Hos Pelle! Ja berätta gärna hur det blev!
Visst är det gott Kristina! Jag kommer att tipsa om mer läsning mm om några veckor.
Ja det är jättegott och märkligt för det gick inte att bestämma vad de hade haft i!
Brukar inte vara så mkt mer än gris eller anka, massor av grisens eller ankans fett, örtkryddor och lite salt och peppar. Kokas i många timmar i ugn eller på spis tills det faller sönder. Som sagt, mer info kommer.
Skicka en kommentar
<< Home