tisdag, januari 16, 2007

Grusiga ögonHär borde det vara en rapport om hur jag exakt vill ha min spagetti bolognese. Plötsligt fick jag två roliga uppdrag jag sålde in så sent som i förra veckan. Deadline snart. Men jag lovar att så fort jag levererat kommer den! Och en del annat jag funderat över.4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Här kunde det också vara en rapport om hur det nya kaffestället är! Är det en latte i den stilenliga muggen från Barista?

tisdag, januari 16, 2007 9:41:00 em  
Blogger Bendel said...

Jepp, en för mjölkig en. Visserligen med bara en shot men den borde ändå inte vara så svag. Stilenligt var också stället, inte mycket syntes från den gamla kaffehandlen som låg där innan - endast en betjäningsskylt. Lite synd tycker tråkiga jag fast jag vet att det är en del i något som ska ska bli en enhetlig kedja. Trevlig, cool och kunnig verkade personalen vara. En ny rapport kommer efter besök 2.

Oj, det här blev lite väl långt för mig som egentligen sysslar med annat. Behövde nog en paus från spanska grisar...

tisdag, januari 16, 2007 9:54:00 em  
Blogger Bendel said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

fredag, januari 26, 2007 11:51:00 fm  
Blogger Bendel said...

Kristian, nu har jag varit på Barista igen
Latten blev mycket bättre med två shots kaffe. Och är nog så bra den kan bli med de förutbestämda ingredienserna (se hemsidan).
Stämningen är vänlig trots att lokalen är lite kall. Nu har de satt upp några fler skyltar som är kvar från den gamla kaffehandeln: "Rökning förbjudet" och "Hundar får ej medtagas". Fina om än små.

lördag, januari 27, 2007 10:39:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home