onsdag, januari 10, 2007
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- No reservations
- Studentmat
- Matlänkar
- Lördagsangelägenheter
- Café le fil du Rasoir
- Zagat (2) - i huvudet på Bendel
- Zagat
- Brooklyn Lager
- Suprise
- Knivmusslor
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Ser gott ut!
Mmm...god var den här grisen vi åt på Hotel España i Barcelona - Suckled Pig Segovia, från Girona. Så mjäll och rund i smaken. Det knapriga skinnet var stekt med honung.
Skicka en kommentar
<< Home