tisdag, maj 30, 2006

Palma - festerna på Puro

Vi var på två stora privata fester - en på hotellet och en på beachcluben. Det bjöds generöst (läs obegränsat) på champagne (Moët & Chandon), sprit och mat. Ville man släcka törsten utan alkohol fanns endast det trendiga och norska vattnet Voss att tillgå. Det sägs att Madonna vägrat checka in på hotell som inte har Voss.

På båda eventen kom maten ut i omgångar under hela kvällen som fingerfood på brickor (minst ett 20-tal olika rätter). Och den var riktigt, riktigt god och vällagad! Asiatiska smaker som presenterades på nya oväntade sätt (trodde inte det var möjligt). Foie gras i friterade vårrullar som man doppade i söt chokladsmakande hoisinliknande sås var typ det tråkigaste. Rykande hett och fräscht eftersom det kom direkt från köket. Även efterrätter. Maten blev med rätta en av de största snackisarna.

Purohotel

Håkan och amerikanska Roxanne provar en av de många smårätterna från Puros egna restaurang Opio.

Åke Bendel, Johan Carlén och Börje Salming kramas.