torsdag, november 12, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Sött på Cordina i Valetta
- Julpyntat i Valetta
- Da Pippo - det säger väl allt
- Mannens kollega tycker att den ena delfinen ser ut...
- En lång dags färd mot Malta
- Efter en vecka med spritprovningar, en förlorad re...
- I ett hus mitt på de halländska pepparrotsfälten
- Sjyst java i mitt kvarter
- Kuckelimuckmedicin
- Också smittad...
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Det finns brott och sen finns det BROTT. Hästbad är en allvarlig förseelse. Jag har aldrig varit på Malta men hört att de gillar skyltar. Min farfar älskade ön och reste gärna dit på 50-60-talet. Han hade dille på att bada när det rådde badförbud och vållade alltid stor förtret.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Och jag älskar din farfar bara genom det du berättade nu!
Malta är märkligt och coolt på många sätt. Det känns som vi åker genom filmkulisser då vi bilar under siestatid, och i de få barer som har öppet som vi köper kaffe i råder värsta Desperados-stämningen. Städerna är urgamla, slitna och vackra. Landskapet kargt och stenigt.
En liten off-topic-fråga: Fick igår ett mystiskt, men roligt, kuvert innehållande senaste numret av Gourmet. Det vållade llte huvudbry, men var väldigt överraskande och roligt.
Nu har Rebecca (Törmä) tipsat om att det kanske är du som ligger bakom den oväntade (och anonyma) presenten? Har du något med det här att göra? Hittar ingen mailadress på bloggen, så jag skriver här, istället.
Ha det bra, tjejen.
Jesper det stämmer, jag fick ett ryck förra veckan och skickade tidningen till lite vad jag tycker vettiga matmänniskor. Borde skickat en hälsning också, sorry. Hoppas du får en stunds trevlig läsning!
Må gott!
Pia
Skicka en kommentar
<< Home