fredag, november 06, 2009

Efter en vecka med spritprovningar, en förlorad restauranggala och sjukdom kändes det fint att glasera majrova till fredagsköttabiten



Majrovsklyftorna fick glasera i smör och buljong i några minuter under lock, sen fick de sällskap av äpple, salt, peppar och hackad mandel. Ungefär som Maximilian skulle ha gjort. Till detta kall öl och saftig karré.



4 Comments:

Blogger Livet på den mörka sidan said...

Men så gott! Det ska jag göra !

fredag, november 06, 2009 10:13:00 em  
Blogger Bendel said...

Ja, klart du ska!

lördag, november 07, 2009 10:23:00 fm  
Blogger Anna-Eva said...

Åh då får jag plocka fram min karré ur frysen..

söndag, november 08, 2009 1:02:00 em  
Blogger Bendel said...

A-A: Japp!

måndag, november 09, 2009 3:19:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home