lördag, oktober 24, 2009

Yoghurtdrottningen


Smugglade ett krus till rummet.

Frukosten på Hostellerie Bérard var utmärkt och så bör det väl vara när den kostar mer än den sjysta maten i hotellets bistro. Jag blev beroende av yoghurten i lerpotta från La Fermière. Gjord på grädde hade den en läcker tjock men luftig konsistens med underbar sötma från äkta vanilj. Skulle kanske passa bättre som efterrätt, särskilt eftersom kärlet rymmer 140 g, men vad tusan, bara yoghurten gjorde resan värd och då tar man alla chanser att äta så mycket som möjligt av den.4 Comments:

Anonymous Anna B said...

Ja där kom en närbild på yoghurten! Undrade just vilken det var, men den där har jag också smakat i Antibes, men då var lerkrukan brun. Supergod, både den naturella och den med vanilj. Tog med krukorna hem och använder till förvaring av diverse smågrejer. Fina bilder även i föregående inlägg :-)

lördag, oktober 24, 2009 2:42:00 em  
Blogger Bendel said...

Jag gillade även den med blåbär, en god kompott ligger i botten så man kunde få den blåbär-yoghurtblandning man själv föredrar.

lördag, oktober 24, 2009 3:00:00 em  
Blogger Jessika said...

Sån yoghurt är fantastisk! Jag har ätit fantastisk yoghurt i just den regionen, och så en bitskare variant i grekland. Den där yoghurten låter som en man kan leva på väldigt länge.

lördag, oktober 24, 2009 5:03:00 em  
Anonymous Anna B said...

Ja just det, bären i botten. Den var liet grand som kinderägg-effekt, det göttigaste längst ner.

tisdag, oktober 27, 2009 6:43:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home