måndag, oktober 26, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Bistron på Hostellerie Bérard
- Yoghurtdrottningen
- La Cadière-d'Azur med omgivningar
- Middagen på bykrogen som urartade i en fotbollsmat...
- La Cadière d'Azur
- Från vårfeeling tillbaka till julstämning
- Snart middag hemma hos familjen Flinta
- Veckans dryckesfavorit
- Oxsvanssoppa man blir snäll av
- Cheese!
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Är det bättre, sprayflaskandet?
Äsch för min del får det gärna vara hällpip eller liknande. När liknande oljeförp säljs i butik är det med argumentet att det går åt mindre olja (ett hälsoargument alltså).
Skicka en kommentar
<< Home