söndag, maj 23, 2010

Pippi på pippi



Skrev en upplysande text om hur jag fick den här ekologiska storpullan att smaka gudomligt men retligt nog försvann den. Som tur är har jag skrivit receptet tidigare. Ett rieslingvin är gott till, till exempel 50 Parallel Riesling Trocken (5824).

Till dessert serverade jag lime och myntamarinerade blåbär med en klick creme fraiche. Därefter chokladbitar och Moscatel till kaffet.



2 Comments:

Blogger Kristina Eriksson said...

Jag har gjort något liknande och visst är det gott! Hemma hos oss tycker sonen att jag lagar så mycket kyckling att han vill kalla mig "kyckling-Kristina" (sambon vill gärna sätta namn på mycket och ja då gör August likadant ibland). De barnen, de barnen! Ha det jättebra!

tisdag, maj 25, 2010 3:08:00 em  
Blogger Bendel said...

Det är så gott! Pular in massor med örtspäckat smör under skinnet, och öser rätt ofta. C a 2 timmar i ugn och rofrukter, lök och citron får steka med på fatet. Den här kycklingen vägde över 2 kg!

Ja de barnen, de är fina de!

onsdag, maj 26, 2010 7:45:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home