lördag, april 17, 2010

Glimtar ur en helt vanlig vecka

Kanske kan det roa mamma och någon gammal faster.


Jurgen berättar om sin smultronbalamico som har varit lagrad i 10 år. Bärsmaken är tydlig och mycket vital.

I samband med en vinprovning åt jag en av årets godaste måltider, en trerätters lunch på GQ. Rätterna var signerade Jurgen Grossman, en av stadens bästa kockar enligt mig.


Loungefika med Magnus Svensson, rektor för sommelierutbildningen på Restaurangakademien. Innan han ska till TV4-sminket. Innan han ger dryckestips i strålkastarljuset. En man med mycket finurliga idéer, jag blir alltid lite smartare när jag träffar honom.

Möte med kocklandslags-Daniel. Konditorn på modet. I köket bakom Operakällaren.



3 Comments:

Blogger Ilva said...

Snygga glasögon Pia! pusspuss

söndag, april 18, 2010 6:29:00 em  
Blogger Bendel said...

Tack pussgurkan!

söndag, april 18, 2010 10:12:00 em  
Anonymous Angela said...

Tack pussgurkan!

tisdag, april 03, 2018 7:44:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home