Glimtar ur en helt vanlig vecka
Kanske kan det roa mamma och någon gammal faster.
Jurgen berättar om sin smultronbalamico som har varit lagrad i 10 år. Bärsmaken är tydlig och mycket vital.
I samband med en vinprovning åt jag en av årets godaste måltider, en trerätters lunch på GQ. Rätterna var signerade Jurgen Grossman, en av stadens bästa kockar enligt mig.
Loungefika med Magnus Svensson, rektor för sommelierutbildningen på Restaurangakademien. Innan han ska till TV4-sminket. Innan han ger dryckestips i strålkastarljuset. En man med mycket finurliga idéer, jag blir alltid lite smartare när jag träffar honom.
Jurgen berättar om sin smultronbalamico som har varit lagrad i 10 år. Bärsmaken är tydlig och mycket vital.
I samband med en vinprovning åt jag en av årets godaste måltider, en trerätters lunch på GQ. Rätterna var signerade Jurgen Grossman, en av stadens bästa kockar enligt mig.
Loungefika med Magnus Svensson, rektor för sommelierutbildningen på Restaurangakademien. Innan han ska till TV4-sminket. Innan han ger dryckestips i strålkastarljuset. En man med mycket finurliga idéer, jag blir alltid lite smartare när jag träffar honom.
Möte med kocklandslags-Daniel. Konditorn på modet. I köket bakom Operakällaren.
3 Comments:
Snygga glasögon Pia! pusspuss
Tack pussgurkan!
Tack pussgurkan!
Skicka en kommentar
<< Home