söndag, april 04, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Dagens lunch i Cannes
- Vi firade lille Ts gudmor på urfranska Paname
- Ost med mask 2
- Broarna i Bilbao borde besjungas på samma vis som ...
- En glimt av Bilbao
- Typ espressobryggare
- Tiden går fort när man jobbar
- Hua!
- Smakrikt utan procent
- Skyltar på en krog med fantastisk crêpe suzette
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
Åh ett ballongdjur!
Japp! Det enda han får, eller snarare fick, ha med på balkongen eftersom allt löst i hans händer har en tendens att fara ner över räcket, så också ballongen men den skadade iaf ingen.
(Den här bilden hamnade här av misstag).
Jo, jag har förstått det där med misstag eftersom bilder på barnet försvinner hastigt ;)
Skicka en kommentar
<< Home