torsdag, april 01, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Vi firade lille Ts gudmor på urfranska Paname
- Ost med mask 2
- Broarna i Bilbao borde besjungas på samma vis som ...
- En glimt av Bilbao
- Typ espressobryggare
- Tiden går fort när man jobbar
- Hua!
- Smakrikt utan procent
- Skyltar på en krog med fantastisk crêpe suzette
- Planeta och Choco Etal - läckerheter funna i det s...
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Mmmmm...
Fint fint!
Jag vill också åka till Cannes! Slå ner mig på en blå stol och titta på havet....
Frida, det var mums!
Sebastien, just det gillar jag också att göra mest (förutom att äta gott förstås), sitta och titta på havet, även om det inte funkar längre stunder när man reser med en två-åring.
Det ser helt fantastiskt franskt ut!
Joru Husmodern, och gott var det, särskilt kaninpatén som inte syns i bild.
Skicka en kommentar
<< Home