söndag, mars 07, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Tiden går fort när man jobbar
- Hua!
- Smakrikt utan procent
- Skyltar på en krog med fantastisk crêpe suzette
- Planeta och Choco Etal - läckerheter funna i det s...
- Pia favoriter 3 - Chokladfabrikens lakritskola
- Pias favoriter 2 - Primo olivolja och Hav
- Pia favoriter 1 - Sibyllans kaffe & tehandel
- Snart är de romantiska vintermornarna borta
- Ett knyst
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Ja den är verkligen riktigt söt.
Häftig :)
Hoppas det inte är något långvarigt illamående, krya på dig.
Skicka en kommentar
<< Home