fredag, juli 23, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Spektakulära citroner
- Har flyttat till St Angelo, på den nya terassen fi...
- Medium Raw
- Änu ett par dagar som inte kommer åter
- Har inget att rapportera hem om men värdinnan dela...
- Jag går tremiljoner trappsteg i hettan upp till Ba...
- Tipselitips
- Skörd
- Söndagmiddag
- RIP rabbit!
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
De där räkorna ser helt AMAZING ut!
Joru! :)
Påminner om sådant man kan bli serverad på bättre restauranger i havsnära städer i Spanien (kanske är i Spanien du befinner dig t o m?). Sällsynt och bland det bästa jorden har att erbjuda, om du frågar mig! :)
Jag är/var i Italien, på ön Ishia i Neapelbukten. Men de sällsynt bra och strandnära restaurangerna finns där också!
Skicka en kommentar
<< Home