torsdag, september 16, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Kocklandslagets nya bok presenteras
- Äppel- och plommonkompott revisited
- Yes!
- Morot- och citrusmarmelad med smak av ingefära
- Utanför bourdauxprovningen
- Allt om mat
- Morotspaj
- Bu! Eller mu!
- Recept på paj och marmelad följer...
- Down and Out in Paris and London
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Tack för tjuvkiken i residenset, du verkar ha haft intressanta bordsgrannar! Hur smakade majrovan och blodpuddingen egentligen? Fösökte fantisera sött/sött men det gick inget vidare...
Ihop med syrligt isterband och syran i skumpan så funkade det ganska bra. Men det var egentligen mycket som smakade bättre under kvällen. Borde göra ett riktigt blogginlägg, men måste skriva min fjärde ledare på lika många veckor istället.
Skicka en kommentar
<< Home