söndag, september 04, 2011
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Bäst både för plånkan och midjemåttet att det blir...
- Alla älskar Ernst nowdays
- Kilat vidare!
- Året som gick...
- Äter mörk Bendelchoklad med mandel
- Red Rooster har öppnat
- Spridda tankar i tiden
- Mångalen på The Met
- siggi´s
- Brunscher i New York
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Jag har trillat dit ordentligt på Opal svart, du vet de där isländska lakritspastillerna. Har en i bilen och fyra-fem askar till hemma i byrålådan.
Underbar last! Har tyvärr inte smakat Opal men brukar gilla isländsk lakrits. De flesta jag ätit har dock haft chokladöverdrag.
Opal fick jag på 80-talet av pappa. Zen Tronchetti måste jag prova, har annars snöat in på Bülows salta.
Och jag måste prova Bülows salta!
Låt måltiden blomma arrangerar lakritsprovning snart! Kolla hemsidan www latmaltidensblomma.se
Skicka en kommentar
<< Home