Rapporter, betraktelser, funderingar och åsikter om mat.
onsdag, mars 23, 2011
Kilat vidare!
Det ekar tomt här. Anledningen är att jag börjat blogga på alltommat.se istället och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den här bloggen. Fram tills dess blir jag jätteglad om du går in HÄR.
Det som är lite trist när matbloggare flyttar är att gamla bloggposter sällan följer med och då tappar man en massa intressant historik. Idealet är nog att försöka flytta över så mycket gammalt material som möjligt, stänga ner den gamla och sen lägga in en permanent hänvisning så att besökarna automatiskt förflyttas.
Andreas, jag tror att det blir så att vi flyttar över de gamla bloggposterna. Men samtidigt vill jag inte släppa den här bloggen som jag haft så många år. Meddelar här när vi/jag bestämt hur det blir!
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
3 Comments:
Grattis till nya bloggen!
Det som är lite trist när matbloggare flyttar är att gamla bloggposter sällan följer med och då tappar man en massa intressant historik. Idealet är nog att försöka flytta över så mycket gammalt material som möjligt, stänga ner den gamla och sen lägga in en permanent hänvisning så att besökarna automatiskt förflyttas.
Andreas, jag tror att det blir så att vi flyttar över de gamla bloggposterna. Men samtidigt vill jag inte släppa den här bloggen som jag haft så många år. Meddelar här när vi/jag bestämt hur det blir!
jamen nu är du ju inte där så sätt igång igen baby! no more excuses...
Skicka en kommentar
<< Home