Logiskt eko
Jag tycker generellt att det är för lika tänk på bättre krogar i Stockholm. Ett undantag är den rådande ekotrenden som gärna får återfinnas överallt. Och förhoppningsvis är mer än en trend.
Ekocentrum har djupintervjuat "ledande restauranger inom gastronomi och nyskapande" (gissar att det är kökscheferna på dessa ställen de menar). De har kommit fram till att ju högre gastronomisk ambition och nivå, desto större medvetenhet om kvalitet och ursprung och desto mer ekologiskt köper man. Det rimmar väl med krönikan jag nyss bloggade. Vill du läsa mer om Ekocentrums undersökning, läs här.
Ekocentrum har djupintervjuat "ledande restauranger inom gastronomi och nyskapande" (gissar att det är kökscheferna på dessa ställen de menar). De har kommit fram till att ju högre gastronomisk ambition och nivå, desto större medvetenhet om kvalitet och ursprung och desto mer ekologiskt köper man. Det rimmar väl med krönikan jag nyss bloggade. Vill du läsa mer om Ekocentrums undersökning, läs här.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home