lördag, september 16, 2006
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Oaxen 2006
- Två böcker om att skriva och leva genom mat
- Mat, form och mode
- Fika och konst vid Görvälns slott
- SÅ levnadsglatt om Bar el Quim i Barcelona
- Foodballs - långsam mat för snabba Barcelonabor
- Barcelona - Macba
- Barcelona - Lunch i norra Raval
- Hotel Oriente
- Sinatra - restaurang i Barcelona
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Ha Ha, den var vacker (inte) ... :)
Fniss.
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
För att inte verka för elak, så måste jag säga att den var säkert väldigt god! Vad var det för smak?
Ingen fara alls. Tårtan var menad som ett skämt. Därför tordes jag själv skoja om den. Den smakade f.öv. som en prinsesstårta.
Skicka en kommentar
<< Home