onsdag, februari 20, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Livsnjutarens guide till Stockholm
- Merkato 55 - Marcus Samuelssons afrikanska brasserie
- Läget och kalajs
- Inköpslista
- Beatips
- Grattis Emanuel!
- Stora-äpplet-influenser
- Oskyldiga
- Läst i helgen
- Grattis Mathias!
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Låter som en väldigt bra och mycket generös idé! Mer sånt!
Gillar särskilt den generösa aspekten, och det är kul om det lönar sig att vara generös oavsett det handlar om pr eller annat.
Skicka en kommentar
<< Home