Söndagsmiddag: Honungsmarinerade tjocka revbensspjäll på cous cous- och rucolabädd
Asia de Cuba praktiserar sharingkoncept, det vill säga att alla äter från samma fat.
Ända sedan vi åt honungsspjäll på Philippe Starckdesignade Asia de Cuba i NYC för ett par år sedan har Åke försökt återskapa den kötträtten. Nu börjar det närma sig. Det här var gott.
Så fort jag får tid till egna tankar ska jag berätta lite om samhälls- och samtidsboken boken Matsmart som jag läst i helgen.
Så fort jag får tid till egna tankar ska jag berätta lite om samhälls- och samtidsboken boken Matsmart som jag läst i helgen.
4 Comments:
I vanlig ordning läser du precis de böckerna jag skulle vilja läsa - tack för tipset :)
Varsågod! :) Få se om jag klarar att uttrycka det jag tycker om den, om jag fixar det + får lite tid kommer som sagt en recension snart.
Ser mycket gott ut, hälsa maken det. Väntar med spänning på recensionen!
Det ska jag hälsa, han kommer att bli glad!
Skicka en kommentar
<< Home