fredag, augusti 22, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Vitkokt kotlett
- Beijing före OS
- Boeuf Bourguinon
- Bokbeställning
- Syns jag finns jag
- Skugge om eget företagande
- Petite France (2)
- Kräftor
- Bageri Petite France
- Jo det är sant...
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
7 Comments:
M. A Numminen?
Jepp! Betänketiden var kort men du tog den.
Jag är rätt så snabb i skallen :)
har förstått det! :)
Ja den är fin. Min August brukar sjunga på den, det du!
Vad gulligt! Det får gärna Lile T göra sedan också.
Lille
Skicka en kommentar
<< Home