fredag, augusti 15, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Bageri Petite France
- Jo det är sant...
- Lästips
- Dumplings med smak av hemlagat
- Lille T leker med maten
- Dåligt för miljön att göra eget bubbelvatten?
- Drive-in-kondis
- Roadtrip Västkusten
- Semesterutmaning
- Road trip
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Ska ni äta kräftor snart? Hur brukar ni göra?
Och för egen del är det lite si och så med mandeln. Jag älskar mandel för övrigt.
Jag tror inte att vi ska göra det i år. Jag är kinkig när det gäller kräftor. Hade jag kunnat följa med min bror till dalarna och fått vara med att tillreda hans nyfiskade fångst hade jag ätit dem med förtjusning men annars är det inget jag längtar efter. Däremot har vi i en kompiskrets en tradition att boka bord på Grand under skaldjursveckan.
Skicka en kommentar
<< Home