måndag, augusti 11, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Lille T leker med maten
- Dåligt för miljön att göra eget bubbelvatten?
- Drive-in-kondis
- Roadtrip Västkusten
- Semesterutmaning
- Road trip
- Några rader om Hett
- En klädbutik nära mig
- Kylskåpstömning
- GW
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
6 Comments:
Tack snälla för din kommentar i min blogg, den gjorde mig glad! Alltig kul att hitta till en ny blogg. Är det okej om jag länkar till dig?
Tack själv. Självklart!
Hej, hur trött är jag i kväll då?(Semestern är slut) Jag läste
"godast är de med risgrynsgröt, spenat, ägg... i fyllningen" fniss.
Känner igen det där Anna-Eva!
Hej,
Det är Natalie från Natalies Cafe!
Tack för dina fina texter och bilder om cafeet!
Intressant blogg förresten!
Skulle det vara ok om jag skriver ut din blogg och har dem i cafeet?
ha det bra!
Natalie
nataliescafe@hotmail.com
Hej Natalie! Helt ok att skriva ut och ha i caféet.
Skicka en kommentar
<< Home