måndag, juli 14, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- En söndagmiddag i juli
- Sommar
- The hanging brochette
- Paggan och GW
- Ett par rader om A Cook´s Tour
- Semesterbilder från Ischia
- Hälsning från Ischia (3)
- Hälsning från Ischia (2)
- Hälsning från Ischia (1)
- Hälsning från Capri
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
6 Comments:
Visst. Undrar bara vad hans barn tycker om att han helt ärligt säger att hans barnbarn är pissjobbiga.... :)
det har jag missat
Alltså, han sa det inte så rent ut men nästan. :)
Jag gillar inte GWP. För att citera Yrrol; en jävla massa snack och ingen bryr sig. Typ. Dessutom gillar jag inte offerrollen. Vill du sluta blogga, sluta blogga, ingen tysk opera emellan tack.
Jag gillade honom som bloggare, tyckte han hade formuleringsförmåga och var ganska rolig,i övrigt vet jag inte, har varken läst hans böcker eller lyssnat särskilt mkt på honom.
jag har läst och lyssnat, så långt som till bloggen kom jag inte efter det.
Skicka en kommentar
<< Home