fredag, september 05, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Fredag!
- London -postnummer W2
- Pladder
- Falukorv for dummies
- Bajs!
- ...heard of a plongeur with a moustache?
- Köttbullelåten
- Det är bara höst hos mig
- DN Påstans frukosttest igen - Bulleboden
- Jag bara lånade lite
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
Tack för att du gett mig något att ser fram emot nu när jag överger Kungsholmen, Petit France, Daglivs, etc! Härligt bröd och Bondens marknad, inte så dumt. Och nära till Babajan.
Ska du överge Kungsholmen, gick det så snabbt! Tack sjäv, Amedeis mjölkchoklad, och nu har jag även testat Norra Strandbageriets kardemummakakor - smarriga!
Jag var orolig att Valhallabageriets levainbröd inte skulle vara samma sak eftersom Mattias som driver stället inte bakar lika mycket själv längre, men det var obefogat. Babajan är inte heller dumt.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Skicka en kommentar
<< Home