söndag, september 21, 2008
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Hippie-Bourdain
- Bekännelse
- Lite grinig bara
- Om det regnar kommer det uppifrån annars...
- Fotograf
- Svart är stockholmarens färg
- Galleristen och konstnären
- Ni missar väl inte Ilvas vernissage i Uppsala imorgon
- Höst, Bondens egen marknad och spridda tankar
- Peter Rabbit Organics
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
9 Comments:
JA, bakabakabaka. Fast jag röstar för päppelbröd ;).
Bra idé, jag tror att det blir det.
Jag fick glasäpplen av min morfar för ett par veckor sedan och bakade ett riktigt gott bröd med dem och hasselnötter. NÄSTAN lika gott som bröden från Lux =P.
Mums jag blir hungrig! :) Härlig bild på er. När lille T hjälper till gissar jag att det går toppen att jobba... not! ;-)
Är han lika tokig i din dator som Lucas är i min? :)
Han är alldelse för förtjust i de flesta knappar! Och det går sådär att kombinera Lille t med jobb, så maken får vara f.ledig en hel del nu.
Vilken fin bild på er. Äpplen från egen/brorsans trädgård är bara helt underbart. Vi blandar ofta olika sorter i en äppelkaka vilket ger härlig smak.
Va stor han blivit å söt!
Världens sötaste lille praktikant, äppelbröd blev jag mycket nyfiken på - har du något mumisgt recept på dylika?
Du har förresten en liten utmärkelse att hämta hos mig bara för att du är så bra :)
Kinna - Tack för tips! kanske finns recept i din bok eller blogg?
Kristina - Tack!
Lotta - Tack snälla rara!
Återkommer om recept.
Skicka en kommentar
<< Home