tisdag, juli 14, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Omgivningarna
- Lunch i skuggan
- På Coop
- Just nu
- Middag
- Bara på Söder
- Sorgligt restaurangbesök
- Mera mingel
- Lördag hela veckan
- Någon gillar mig
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
hej! hittade hit då jag googlade på "rieska" + "helsingfors", hamnade i något inlägg från 2007 som handlade om en mormor som brukade baka rieska och hur gått det var med gårdens smör. det låter helt underbart. mina föräldrar är från finland, och rieska är kanske det jag saknar mest i matväg när jag inte är där. nu undrar jag om du har en blekaste aning om var man kan köpa rieska i helsingfors? min pappa som bor där, har själv ingen aning, och det här är väl lite av en vild chansning... :) ha det fint!
Jag skulle fråga killarna på Saluplats 30 i Saluhallen som säljer finska livsmedel och har bra koll. Själv vet jag tyvärr inte. Men kanske kan jag få ett recept av min mamma som jag snart ska hälsa på.
jag älskar att baka, så ett recept vore fantastiskt! :) tack så mycket för tipset, jag ska kolla upp det.
Skicka en kommentar
<< Home