fredag, augusti 21, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Söndagströst
- Kort om Verona
- Zubrówka
- Augustilunch i Rom
- Rutan undercover igen
- Mättande gryta med bondbönor och pasta
- Bläckfiskgryta enligt Gustavo
- Perfekt sommarläsning
- Blåbär
- Bellini
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
7 Comments:
Mmm, ser fantastiskt ut.
Ja, för att vara en fredagsölsbuffé så var det oväntat innovativt och vällagat.
Håller med det ser helgott ut!
Härligt, dricker på tok för sällan fredagsöl nu för tiden... lite knepigt när man bor på landet med bristande kommunikationer. Annat var det när vi bodde i Malmö ;-)
Ärligt talat var jag den enda på redaktionen som inte anmält mig till detta eftersom jag var upptagen med annat jobb. Men så blev utomhusminglet förflyttat in till kontoret pga regn, och jag kunde på sluttampen provsmaka en del av grejerna.
Anna, vad jag egentligen försökte säga är att jag också är rätt dålig på fredagsöl för tillfället. Men så har det inte alltid varit och så kommer det inte alltid att vara:)
Ja, var sak har sin tid... eller nåt ;-)
Skicka en kommentar
<< Home