lördag, juni 05, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Grand Café Orient
- Man kan väl nästan ana i vilken stad jag befinner mig
- Skumpa, bourgogne och franska bagerier
- Pippi på pippi
- Varför kommisarie Brunetti borde börja matblogga
- Sjyst vin strax under hundralappen
- Fem fina kombon
- Veckan som gick och aldrig kommer åter
- Jubileumsfest
- Bröllop i Fjällnäs, sista delen
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
5 Comments:
Snacka om stamhak! Jag dreglar och känner stor avund på samma gång.
Själv är jag hänvisad till Ming Le Thai wook & sushi i Flempan. Skilda falla ödets lotter ;).
Ha, ha, men det är säkert bättre för ekonomin med stället i Flempan!
Å sådan läcker bild. Och blomkåls krääääääm till grissida är ju bara så rätt! Blir nästan sugen på en andra frukost :)
Grissida till frukost, hmm, jaaa!
Både låter och ser helt fantastiskt ut! Man blir grön av avund...Ha en bra sommar!!
Skicka en kommentar
<< Home