lördag, juni 05, 2010

Längtar till nästa gång stammishaket rue du Pont Noveau har grissida, blomkålskräm och surkål på lunchmenyn





5 Comments:

Blogger Annika said...

Snacka om stamhak! Jag dreglar och känner stor avund på samma gång.
Själv är jag hänvisad till Ming Le Thai wook & sushi i Flempan. Skilda falla ödets lotter ;).

söndag, juni 06, 2010 10:25:00 em  
Blogger Bendel said...

Ha, ha, men det är säkert bättre för ekonomin med stället i Flempan!

söndag, juni 06, 2010 10:35:00 em  
Anonymous Anna B said...

Å sådan läcker bild. Och blomkåls krääääääm till grissida är ju bara så rätt! Blir nästan sugen på en andra frukost :)

måndag, juni 07, 2010 9:17:00 fm  
Blogger Bendel said...

Grissida till frukost, hmm, jaaa!

tisdag, juni 08, 2010 8:38:00 fm  
Blogger Kristina Eriksson said...

Både låter och ser helt fantastiskt ut! Man blir grön av avund...Ha en bra sommar!!

torsdag, juni 10, 2010 11:49:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home