torsdag, augusti 26, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Kokboksträff på Norstedts
- Grymt god gris!
- En till brorsan, två till mig
- God kanin helt enkelt
- Nu från mobilen
- Lime- och myntamarinerade blåbär
- Weekend på Ingarö
- Fin kombo av samhällskritik och matporr - UPPDAT...
- På morgonen, på kajen
- Spektakulära citroner
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
6 Comments:
Åh, Jan "Bröd" Hedh. Läser en annan blogg nu, http://sarabakar.se/, hon bor i Halland och ska öppna ett stenugnsbageri i Slöinge. Just nu går hon en brödbakskurs för just Jan Hedh. Sara är syster till Kaspar, som är gift med Alexandra, och som du och Åke träffade på vårt bröllop.
Blir alltid så glad av Jan, och vi hamnar alltid i så långa samtal. Han är så generös, rolig och snäll. Har haft förmånen att jobba med honom en gång.
Fin blogg! Kaspar träffade jag senast på dopet.
Just det, ja... ni var där båda två, det tänkte jag inte på
Håller med dig, det är alltid trevligt att träffa Jan Hedh och trevligt att så gravallvarligt diskutera maräng, italiensk brödkultur eller något annat. En man med sinne för detaljer. När jag skulle till London i våras plitade han ner en lapp med tips på vad jag borde kika på :)
Jag gjorde ett äggknäck med honom och jösses vilka djupa kunskaper han hade i ämnet, på en nivå jag inte trodde var sann. Och under två dagars tid som vi "umgicks" ringde hans telefon ideligen, mest folk som behövde hjälp eller ville få tips, han svarade alla. Har du sett hans fantastiska sockerskulpturer?
http://www.janhedh.com/socker.htm
Och kommer man till Edinburgh vore det synd att missa bageriet han är inblandad i, Peters Yard.
www.petersyard.com
Och apropå detaljer så kan jag verkligen hålla med, såg honom tex göra skådebröd en gång, allt från hästar till blommor, på beställning av barn som flockades kring honom. Finfina saker!
Skicka en kommentar
<< Home