God kanin helt enkelt
I söndags jobbade jag hela dagen (lämnade en hel tidning minus ledaren igår). Vid halvtid gjorde jag en paus och styckade en kanin. Och i en gryta med lock lät jag stora vitlöksbitar och tre peperoncini av den lilla starka röda sorten fräsa en kort stund i väldigt mycket olivolja och en stor klick smör. Sedan stekte jag kaninbitarna så att de fick färg. Hällde över en halv flaska vitt vin, en näve cocktailtomater och en halv burk muttitomater. Hade lite salt på det och skjutsade grytan rakt in i ugnen i ca två timmar. Jösses så gott det blev. Först åt jag spadet med bucatini som sig bör. Sedan gnagde jag på benen och åt grönsaker och bröd till.
6 Comments:
Vad fint, där kom det! Har ett duvprojekt på gång, men sedan ska jag baske mig hitta en kanin ;)
Där kom det och var så enkelt att det inte ens var ett recept. Spännande med duva!
Ett annat ämne:
nu har jag blivit ingrodd på Anthony Bourdains böcker (och No reservations). Det är delvis DITT fel ;)
Ha ha, har inget emot att vara skyldig till det.
Särskilt som jag kom hem med säsong 1 - 4 av Anthony Bourdain - No reservations ;)
Retsticka där! ;)
Skicka en kommentar
<< Home