fredag, mars 16, 2007
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Ditt & datt
- Filosofi på Capri
- Lycka
- Yes!
- 6 x Bendel
- Borough Market
- Brunkebergs bageri
- Garlic and Sapphires blir film (3)
- Kolumnistresa
- Ny matblogg, nytt matprogram
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
Han delade ut renklämmor till oss på midsommarfirandet på Manhattan 1998. Det tyckte min haitiska väninna var exotiskt.
Skulle kunna vara en scen i skön en film som "Vi möttes vid polcirkeln".
Jag ÄLSKAR Marcus Samuelsson och hans mat. Ser fram emot att kunna avnjuta den i Stockholm och slippa resa till New York för en smakupplevelse.
Instämmer med anonym!
Skicka en kommentar
<< Home