söndag, november 25, 2007
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Off topic - Valt fel yrke?
- Oxsvansar och sånt
- Lardo, det är gott det
- Nej!
- Apropå nya matsajter
- En till ny matsajt
- Bebismattankar
- Milano och Como
- taffel.se 2
- AG 925
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
Nu är man ute på minerad mark när man ska komma med kommentarer... men nä, SÅ stor har du inte blivit!
Ja en bild från nu hade kanske varit mera lämplig.
Det är lugnt Kristian, jag bjöd väl nästan på den.
Jag tycker att du söt som socke rpå bilden :)
Du har ju i alla fall platsat på någon tidning som omslagsflicka, de har inte jag... *ler*
Kramen
Skicka en kommentar
<< Home