torsdag, november 08, 2007

taffel.se 2

Tjock, stel, svettig, förkyld, hostig, flåsig, munsår, sömnlös, glåmig... Bättre har jag mått. Ändå känner jag mig lyckligt lottad i grunden.

Hur som helst piggade taffel.se:s andra nyhetsbrev upp då det kom idag. Nu vill jag läsa mer på sajten, hoppas det är premiärdags snart!5 Comments:

Anonymous Lotta said...

usch - stackare. Skickar en virtuell bakelse för att pigga upp lite :)

torsdag, november 08, 2007 9:26:00 em  
Blogger Bendel said...

Tack, vad snäll du är! Precis vad jag skulle vilja äta.

Jag kommer aldrig se en gravid på samma sätt hädanefter.

fredag, november 09, 2007 4:29:00 fm  
Blogger Anna-Eva said...

Usch sånt elände, och det är väl den dåliga sommarens fel.Får man fråga när det är dags?

fredag, november 09, 2007 6:50:00 em  
Blogger Helena H:son Blogg said...

Måste bara säga hihihihi, usch de é inge kul på slutet, eller jaaa är det kul att vara gravid?? Oftast mår man dåligt på nått vis, men visst det kommer en GULDKLIMP inom kort.. Då kan de vara värt det, man känner den ortoliga kärleken, åsså glömmer man så lätt, måste ha med åldern att göra.. *ler sött*

Tänker på dig!! Kram Helena

söndag, november 11, 2007 8:12:00 fm  
Blogger Bendel said...

Tack Anna-Eva och Helena! Immunförsvaret är sämre när man är gravid enligt min barnmorska (är fortfarande förkyld och hostig). Vore mer logiskt att det var bättre tycker jag. Precis som man borde få sova bättre när det närmar sig och inte sämre. Men jag borde inte klaga. Det finns de som har det betydligt besvärligare. Och jag har fått en gåva alla inte får och allt sånt. Blir bara så frustrerad när saker inte blir som jag har tänkt mig och när jag inte kan göra något åt det. Och att jag blir så begränsad. Ibland finns det tex inte extra krafter hur gärna jag än vill, jag kan inte ta jättelångpromenader hur gärna jag än vill (Åh vad skönt det skulle vara istället för att stappla runt kvarteret), jag flåsar folk i öronen när jag talar i telefon fast jag inte vill osv.
Men nu är det ungefär bara 2 v kvar, vilket också skrämmer mig, vet inte om jag är redo än.

Kramar från knäpp-Pia

söndag, november 11, 2007 5:10:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home