torsdag, januari 15, 2009

Nöff nöff


Den höll på att gå ut, vittryffelpastan från Harvey & Nichols. Så jag gjorde en gräddsvampsås smaksatt med vit tryffel och åt till den vackra handgjorda pastan som förmodligen också var ett minne från någon resa.



4 Comments:

Blogger Lagers tabberas said...

...och jag har grisknorr på min blogg och på tallrik tillsammans med en stjärt (?)...jo alltså från havskräfta.

fredag, januari 16, 2009 8:32:00 em  
Blogger Anna-Eva said...

Hi, hi,jag tyckte först att det var en läcker bakelse på bilden men aj vad jag tappade aptiten när jag förstod var det var. Tack :)
PS.I övrigt lät det smaskens.

fredag, januari 16, 2009 9:01:00 em  
Blogger Kristina Eriksson said...

Vilken fin förpackning! Det är något speciellt med grisar å kossor å lamm....

lördag, januari 17, 2009 3:53:00 em  
Blogger Daniel Roos said...

Tryffel och färsk pasta kan inte bli fel. Hoppas du mår bra mvh Daniel

måndag, januari 19, 2009 8:41:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home