Rapporter, betraktelser, funderingar och åsikter om mat.
torsdag, januari 15, 2009
Nöff nöff
Den höll på att gå ut, vittryffelpastan från Harvey & Nichols. Så jag gjorde en gräddsvampsås smaksatt med vit tryffel och åt till den vackra handgjorda pastan som förmodligen också var ett minne från någon resa.
Hi, hi,jag tyckte först att det var en läcker bakelse på bilden men aj vad jag tappade aptiten när jag förstod var det var. Tack :) PS.I övrigt lät det smaskens.
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
4 Comments:
...och jag har grisknorr på min blogg och på tallrik tillsammans med en stjärt (?)...jo alltså från havskräfta.
Hi, hi,jag tyckte först att det var en läcker bakelse på bilden men aj vad jag tappade aptiten när jag förstod var det var. Tack :)
PS.I övrigt lät det smaskens.
Vilken fin förpackning! Det är något speciellt med grisar å kossor å lamm....
Tryffel och färsk pasta kan inte bli fel. Hoppas du mår bra mvh Daniel
Skicka en kommentar
<< Home