K - Jag vill åka dit i påsk, om inte allt är fullbokat och jättedyrt. Skulle vilja se påskprocessionerna både på Ischia och Procida. Om det inte blir av åker jag nog dit i sommar. Jag köper med mig peperoncini till dig nästa besök vare sig du vill eller inte.
Daniel - Att vi gillar GB måste bero på att vi har så himla god smak:) Jorå, bara ett likadant unikt tillfälle ges så är det nog inget problem att få en klutt av Jan. Lustigt förretsen att du kallar honom Janne, det har jag aldrig hört någon göra innan.
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
9 Comments:
Det är jobbigt att ångkoka så mycket musslor ;), men jag håller med.
Jo det kan vara jobbigt, mest för att det är skrymmande, men till två pers och med en stor gryta så är det inte så farligt.
Du ska inte till Ischia snart? Jag behöver sådan där fruktig peperoncini därifrån.
K - Jag vill åka dit i påsk, om inte allt är fullbokat och jättedyrt. Skulle vilja se påskprocessionerna både på Ischia och Procida. Om det inte blir av åker jag nog dit i sommar. Jag köper med mig peperoncini till dig nästa besök vare sig du vill eller inte.
Alltså oavsett om det är den optimala säsongen eller så.
Hej Pia jag älskar Gb så himla gott såg att du glömt din surdeg vilken otur men Janne kanske kan ge dig lite mer :-) ha det så bra mvh Daniel
Daniel - Att vi gillar GB måste bero på att vi har så himla god smak:) Jorå, bara ett likadant unikt tillfälle ges så är det nog inget problem att få en klutt av Jan. Lustigt förretsen att du kallar honom Janne, det har jag aldrig hört någon göra innan.
Vad sa han? Din son alltså.
Michaela, det är ingen som vet.
Skicka en kommentar
<< Home