lördag, januari 24, 2009

Spagetti Cozze



Ge mig spagetti alle cozze och ett glas bra riesling och alla veckans vedermödor försvinner för en stund. Idag for tankarna till Ischia.

Undrar vad stjärnkocken som fick ett samtal från min ettårige son tidigt imorse tänkte?



9 Comments:

Blogger Jessica said...

Det är jobbigt att ångkoka så mycket musslor ;), men jag håller med.

lördag, januari 24, 2009 11:54:00 fm  
Blogger Bendel said...

Jo det kan vara jobbigt, mest för att det är skrymmande, men till två pers och med en stor gryta så är det inte så farligt.

lördag, januari 24, 2009 4:20:00 em  
Blogger K said...

Du ska inte till Ischia snart? Jag behöver sådan där fruktig peperoncini därifrån.

lördag, januari 24, 2009 6:46:00 em  
Blogger Bendel said...

K - Jag vill åka dit i påsk, om inte allt är fullbokat och jättedyrt. Skulle vilja se påskprocessionerna både på Ischia och Procida. Om det inte blir av åker jag nog dit i sommar. Jag köper med mig peperoncini till dig nästa besök vare sig du vill eller inte.

söndag, januari 25, 2009 12:12:00 em  
Blogger Bendel said...

Alltså oavsett om det är den optimala säsongen eller så.

söndag, januari 25, 2009 12:23:00 em  
Blogger Daniel Roos said...

Hej Pia jag älskar Gb så himla gott såg att du glömt din surdeg vilken otur men Janne kanske kan ge dig lite mer :-) ha det så bra mvh Daniel

tisdag, januari 27, 2009 6:56:00 fm  
Blogger Bendel said...

Daniel - Att vi gillar GB måste bero på att vi har så himla god smak:) Jorå, bara ett likadant unikt tillfälle ges så är det nog inget problem att få en klutt av Jan. Lustigt förretsen att du kallar honom Janne, det har jag aldrig hört någon göra innan.

tisdag, januari 27, 2009 12:03:00 em  
Anonymous Anonym said...

Vad sa han? Din son alltså.

torsdag, januari 29, 2009 10:13:00 em  
Blogger Bendel said...

Michaela, det är ingen som vet.

lördag, januari 31, 2009 12:37:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home