fredag, januari 23, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Franskt på Rue du Pont Nouveau
- Walking down the memory lane
- Nöff nöff
- En vecka klarade han att hålla sig
- Kung för en dag
- Jul i efterskott
- Blåbär med lime och myntasocker
- Ord på modet 2008
- Jul och snuva i vårt hus
- Intresseklubben kan anteckna
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
3 Comments:
Öööh, Jan Hedh skulle jag ju gissa på..
I vilket fall som helst är det imponerande. Och jag bara måste köra igång en surdeg nångång jag med. Kommer bara inte till skott.
Rätt svar! Jag fick en klutt av den här surdegen men glömde den vilket irrriterar mig fasansfullt.
Nä fy sånt slarv! Annars hade du fått skicka ner en klutt till Skåne också :)
Skicka en kommentar
<< Home