tisdag, augusti 25, 2009

Där är den ju! Som jag har letat.




9 Comments:

Blogger Anna-Eva said...

Ha, ha, ha så kul. Kan man få tag på broiler idag?

tisdag, augusti 25, 2009 7:28:00 em  
Blogger Bendel said...

Tror inte det, iaf inte betecknat som broiler, iof kan jag inte påstå att jag letat. Ett tidsdokument.

tisdag, augusti 25, 2009 7:33:00 em  
Blogger Anna-Eva said...

Undrar jag vilken typ av kokböcker våra barn kommer att se som tidsdokument.Själv bläddrar jag gärna i mammams gamla Milda kokböcker.

tisdag, augusti 25, 2009 7:52:00 em  
Blogger Bendel said...

Men Mildarecepten var ofta hyggliga, om man byter ut margarinet till smör. Ja undrar det? Måste klura på d et för det är ju en jätteintressant fråga.

tisdag, augusti 25, 2009 7:54:00 em  
Blogger Anna said...

Åh, jag tror det är böcker av typen "supermaten du blir frisk av"

tisdag, augusti 25, 2009 10:00:00 em  
Blogger Jessika said...

Jag brukar fascinerat köpa husmoderns presentböcker. Där kan man hitta en hel del recept (sköldpaddssoppa t ex), etikettsregler som serverar man jägarmästaren före professorn? Och ett allmänt tidsdokument.

tisdag, augusti 25, 2009 11:33:00 em  
Blogger Bendel said...

Anna - det tror jag också!

Jessika - etikettsregler säger nog också mycket om samtiden.

onsdag, augusti 26, 2009 7:14:00 fm  
Anonymous Anna B said...

Wow, inte undra på att matintresset ökat med nutidens mer... smakfulla formgivning av kokböcker!

tisdag, september 01, 2009 8:13:00 fm  
Blogger Annika said...

Läser man kokbäcker och mattidningar från 70-talet eller tidigare så heter det ju alltid "broiler". Och bilderna ska vi ju inte ens tala om!
Jag har fårr ärva kokböcker och tidningar från min morbror, det mesta daterat innan -85. Man blir hfascinerad, minst sagt.

tisdag, september 01, 2009 10:37:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home