lördag, september 12, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Morgonsurr
- Guldkantade mornar
- Där är den ju! Som jag har letat.
- Till fredagsölen på jobbet
- Söndagströst
- Kort om Verona
- Zubrówka
- Augustilunch i Rom
- Rutan undercover igen
- Mättande gryta med bondbönor och pasta
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
7 Comments:
Det är en nödvändighet i kylen. Det kanske finns olika kvaliteter? Den jag har är lika god som färsk.
Antagligen finns det olika kvaliteter men jag har inte testat någon dålig. Den ovan har mer dragonsmak än färsk.
Tack för roligt tips. Den burken hade jag inte upptäckt om du inte sagt det.
Instämmer - tack för tipset!
Spännande, ska kolla om vi kan ta in den i butiken, den färska dragonen kan verkligen vara ynklig i kruka!
Och min fina dragon i kolonin som jag köpt som fransk visade sig vara rysk. Jag grävde upp den i vredesmod. Och nu har jag en liten burk inlagd i vinäger från butiken.Den räcker ju länge och jag fyller på med ny vinäger efterhand.
Hej alla, vad roligt med detta dragonintresse!
Anna - din butik skulle jag gärna besöka.
Anna-Eva - grr:)
Skicka en kommentar
<< Home