lördag, november 14, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Slaktaren i Rabat
- En kaninstuvning i Rabat på Gozo
- No no
- Sött på Cordina i Valetta
- Julpyntat i Valetta
- Da Pippo - det säger väl allt
- Mannens kollega tycker att den ena delfinen ser ut...
- En lång dags färd mot Malta
- Efter en vecka med spritprovningar, en förlorad re...
- I ett hus mitt på de halländska pepparrotsfälten
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home