söndag, december 13, 2009
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Gottegrisigt
- Utö tur och retur, och ett julbord däremellan
- Repeal Day idag
- Hey Anna, kul att du har bakat med margarin sedan ...
- Det arkitektritade left-over-pepparkakshuset, sist...
- Bendel, fem vinare finare
- När morsan minglar snickrar sonen och pappan på pe...
- Snart ett arkitektritat left-over-pepparkakshus, d...
- Adventsmingel
- Knubbiga bullar och alldeles för lättklunkat vin
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Sådana vill jag ha!
Me to. Det ville jag redan som liten efersom vår familj inte hade sådana men alla kompisars familjer.
Skicka en kommentar
<< Home