torsdag, juli 01, 2010
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Under en bädd av gula hyacinter
- Rom i solen
- Ultima Thule
- Låt mig presentera Pawel Osczyk
- Bar i Malmö
- Gårdagsglimtar
- Ovanligt lyckad sparrisrisotto
- Frukost i björkskogen
- En kväll på Söder i huvudstaden i konungariket Sve...
- Längtar till nästa gång stammishaket rue du Pont N...
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
2 Comments:
Så lustigt. Jag såg om filmen för bara några veckor sedan och hänfördes :)
Visst är den bra! Jag har sett den många gånger och hittar hela tiden nya saker. Den från 60-talet är också bra (och inspelad delvis här på Ischia).
Skicka en kommentar
<< Home