torsdag, april 12, 2007
Om mig
- Namn: Bendel
- Plats: Stockholm, Kungsholmen, Sweden
Jag började jobba med mat innan det blev hajpat, för 15 år sedan. Det här är en privat blogg som bara skrivs i uppdrag av mig själv även om jobbrelaterade händelser ibland kommenteras.
Previous Posts
- Vurma, Vurma
- The Nasty Bits
- Tillbaka
- Stor latte
- Ett ställe för breadheads
- I London är det kallt
- Portobello Road, 19 mars, kl 09.00
- Tips till vinsamlare
- Nytta och nöje
- Återvändare
Länkar
- Aglio e olio
- Bacon
- Brax on food
- Christoffers mat
- Curious
- Daniel Roos
- En penna i köket
- Ett annat New York
- Foodnet
- FruHatt
- Husmodern
- Kardemumma
- Kristinas Kastruller
- Lagers tabberas
- Lata mamman
- Lucullian delights
- Längst in i skafferiet
- Matforum
- Mat och blommor
- Mat och politik
- Mia Öhrn
- Matälskaren
- Mormors mat
- Nyfiken på mat
- Petite France
- Ragazze
- Rebecca´s kitchen
- Ruhlman
- Skrivarmamma
- Skånska skafferiet
- Smaskens
- Taffel
- Tankar från 39:e gatan
- The foodie sthlm
- The Food Section
- Ung och arg
4 Comments:
Mysigt!
Ja, det är en skön tid då värmen börjar att komma.
Ååå, men jag måste säga att jag tror vi har de lite varmare o den 23 april ska vi ner till kallbadhuset o ta första doppet.. Jaaa mamma o tjejerna, barnen får vänta o pappa Peter kommer väl aldrig i..
Kram Helena
Sommarvärmen kom hit också, några dagar senare. men nu är det grått och lite halvkallt igen.
Berätta gärna om ert första dopp då det är avklarat!
Kram Pia
Skicka en kommentar
<< Home